Dragshow

 

Behöver du underhållning till ditt evenemang? Admira Thunderpussy erbjuder förstklassig drag show anpassad efter dina behov - vare sig det gäller en födelsedagsfest hemma eller konferensen för hel företaget. Här är det bara din fantasi som sätter stopp för utformningen. Admira erbjuder allt från klassisk drag och parodier till pop-musik och mer avantgardistisk underhållning. Hör av dig nu med dina galna idéer så ser vi till att ordna en fabulös kväll. 

 

Värdinna

 

Varför inte ha en värdinna i drag på ditt event eller klubb? Eller en drag queen med en rapp käft som toastmaster eller konfrencier? Förhöj feststämningen med Admira Thunderpussy som "Hostess" och ge dina gäster det där "lilla extra".

 

Föreläsning

 

Vad är drag? Vart ifrån kommer det? Varför är det viktigt? Ja, många frågor kan ställas om drag som term, koncept och subkultur. En föreläsning som tar dig på en resa inom drag show - sett från en dragshowartists ögon.

 

Sminkning

 

Har det äntligen blivit dags att testa på drag? Eller är du kanske bara nyfiken på hur du skulle se ut i en dragsminkning? Ta steget och låt Admira Thunderpussy renovera ditt ansikte och hjälpa dig att upptäcka din inre diva!

  • w-facebook
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean